IT Активности

https://studio.code.org/s/mc/lessons/1/levels/1

Дабар вежби

Makedonsko upastvo za Scratch

C++

видео туторијали

Знакот на љубовта – Краток филм – ООУ „Крсте Мисирков” – Куманово


Насилство НЕ, Спорт ДА – ООУ „Крсте Мисирков” – Куманово

Лего робот конструиран за пренесување на одредени предмети од едно место на друго место